Anghinare

Anghinare

  Descriere: Produsul anghinare capsule este un remediu naturist care  ajută la: scăderea colesterolului şi trigliceridelor , purificarea şi dezintoxificarea organismului.

Actiune
:  Produsul anghinare capsule  este un tratament naturist si se  poate administra ca supliment în diete sau în cure de slăbire, precum şi în afecţiuni ale ficatului, vezicii biliare şi rinichilor.

Efecte
:  Produsul anghinare capsule  se poate folosi ca remediu naturist si ca  adjuvant in colecistite,  angiocolite, hepatite, pancreatite, anemie.

Compozitie: Produsul anghinare capsule contine 350 mg anghinare.

Producaror: Hypericum

Mod de administrare: Produsul anghinare capsule se administreaza astfel:  2-3 capsule pe zi dupa mese

Stiati ca:  Anghinarea este o planta de cultura de la care se recolteaza in scop medicinal frunzele.Frunzele de anghinare au proprietati hepatoprotectoare si stimulente ale functiei hepatice.Planta a fost adusa in Europa de Sud din Etiopia unde a fost considerata o leguma nobila , fiind consumata doar de oamenii bogati.Grecii si romanii utilizau anghinarea pentru tratarea icterului, dispepsiei, reumatismului si afectiunilor urinare.In compozitia chimica a plantei se gasesc: steroli, flavone, taninuri,glucide, aminoacizi, enzime, pectine, acizi organici.

Vezica biliara are rolul de a depozita bila si sa o secrete in intestinul subtire cand este necesar. Ea are rolul de a descompune grasimile din mancare si de a stimula contractiile intestinale ce imping materiile fecale afara din intestine. Necazul este ca in timp vezica biliara poate sa devina prea congestionata cu sarurile biliare. In plus daca din nefericire vreo bacterie ajunge in vezica biliara, bila va izola aceasta bacterie formand o piatra in jurul ei.

In medicina orientala, vezica biliara este asociata cu luarea deciziilor . Cand functioneaza insuficient apar durerile de cap, incetinala, indeciziile.Vezica biliara guverneaza curajul, hotararea, fermitatea, initiativa unei persoane.

 

 

 

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 21,50Lei
  • Fără TVA: 21,50Lei

Etichete: Anghinare, capsule, Hypeicum, ficat, vezica biliara, colesterol, trigliceride, detoxifiere, pancreas