AntiStres

AntiStres

Descriere:Anti Stress capsule este un remediu naturist impotriva stresului,confera liniste,este analgezic,hipotensiv, anxiolitic, contine extracte din plante.

Compozitie:Passiflora ,Ginseng radix (ginseng), Hippophae fructus (catina).

Actiune :Passiflora este cunoscuta (datorita prezentei alcaloizilor harmanici si flavonelor) pentru efectele sedativ, analgezic. Inhiba activitatea motorie, creste frecventa respiratorie. Este hipotensiva, anxiolitica, antispasmodica. Studiile clinice au aratat ca passiflora are actiune sedativa la doze mari si anxiolitica la doze mici. Radacina de ginseng, prin continutul in ginsenozide si prostisol, are un spectru larg de actiuni farmacologice efecte tonice, de influentare in sens pozitiv a eritropoezei imunostimulatoare, cu cresterea rezistentei si a capacitatii de aparare a organismului antiaterosclerotica hepatoprotectoare stimulatoare asupra functiilor reproductiva si psihosexuala. Foarte importante sunt efectele ginsengului la nivel SNC anxiolitice, de prevenire si combatere a simptomatologiei neurasteniei si distoniei neurovegetative. Catina are continut ridicat in vitamine C, complex B. Foarte importanta este vitamina B6 care este recunoscuta pentru efectele sale benefice in combaterea stress-ului.

Efecte:Anti Stress se poate utiliza ca tratament naturist in combaterea stress-ului cotidian datorita continutului ridicat in vitamine din complexul B (catina), cat si substantelor cu actiune sedativa (passiflora) si adaptogena (ginseng).

Mod de administrare: 1-2 capsule de 3 ori/zi.
Precautii:Conducatori auto
Producator:Laboratoarele Medica
Prezentare:25 capsule

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 7,50Lei
  • Fără TVA: 7,50Lei

Etichete: Anti Stress, capsule, remediu natural, Laboratoarele Medica, anxietate, stres, nervozitate, adaptonic, sedativ