Balsam cu extract de ulei de masline

Balsam cu extract de ulei de masline


Indicatii:  Balsam cu extract de ulei de masline este un remediu naturist se poate folosi atat pentru fata cat si pentru corp, este foarte fina si protejeaza pielea foarte bine, piele uscata si sensibila, hraneste si catifeleaza,hidrateaza


Compozitie:  extract de masline, glicerina simpla, alcool, parfum 

Mod de utilizare: Se aplica pe piele, cu miscari circulare se maseaza pana la absorbtie. Se poate folosi ziua si noaptea. 

Mod de prezentare: 250 ml. 

Producator: Herbamedicus.

Stiati ca: Maslinul este un arbust fructifer la origine, dar este educat in asa fel incat sa aiba aspectul unui copac cu trunchi masiv, mai ales odata ce devin maturi. Majoritatea au coroane rotunde, intinse, dar exista si pomi inalti, cu coroane cilindrice; acestia in urma sunt cultivati mai ales in Europa. Sunt pomii care traiesc cel mai mult, din categoria pomilor fructiferi; se spune de unii maslini din Europa ca au 1000 de ani. Frunzele sunt mici, liniare, oarecum groase, cu margini tari si varfuri ascutite; la culoare sunt gri-argintii. Aranjamentul frunzelor este opus, ca la toate speciile familiei Oleaceae. Frunzele cad la fiecare 2 ani. Pot fi considerate un fenomen medical. Măslinul este una din cele mai puternice plante medicinale din lume și aceasta în primul rând datorită frunzelor sale, care ascund în verdele-argintiul lor comori de sănătate greu de bănuit. Frunzele de măslin scad ca prin farmec tensiunea arterială, restabilesc circulația normală, țin diabetul sub control, combat aproape toate tipurile de infecții. Frunzele de măslin sunt un adevărat antibiotic natural, care inhibă creşterea bacteriilor, fungilor şi a paraziţilor. În plus, frunzele de măslin cresc rezistenţa organismului prin stimularea celulelor imunitare. Egiptenii au fost primii care au utilizat in mod practic frunzele de maslin pentru mumificarea regilor. In alte culturi extractul de frunze de maslin era folosit in traditia populara ca remediu pentru febra. Frunzele de maslin au capacitatea de a scadea presiunea sangelui si puternice proprietati antibacteriene. Prin proprietatile antioxidante, previne generarea radicalilor liberi responsabili pentru degradarea melanocitelor (celule pigmentare) sanatoase.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 9,70Lei
  • Fără TVA: 9,70Lei

Etichete: Balsam cu extract de ulei de masline, piele uscata iritata, balsam ulei