Baraka

Baraka

Actiune : Capsulele de baraka are in compozitie ulei din seminte de chimen negru(Nigella sativa), care contine acizi grasi saturati si nesaturati, saruri minerale, aminoacizi, vitamine si enzime.Uleiul de chimen negru este un remediu naturist folosit inca din antichitate pentru cresterea imunitatii organismului atat la copii cat si la adultii. Baraka este un supliment benefic persoanelor cu tuse persistenta, ramasa dupa raceli sau viroze, dar si persoanelor cu o sensibilitate mai mare a aparatului respirator,precum si cei care racesc frecvent dar si pentru asmatici si fumator

Compozitie: O capsula Baraka contine:Ulei din seminte de chimen negru (Nigella Sativa) 450mg,Excipienti: gelatina, glicerol, apa si lecitina de soi

Producator:S.C.Pharco S.R.L.

Indicatii:  Baraka este un tratament naturist care ajuta la cresterea imunitatii organismului, creste vitalitatea organismului si previne aparitia oboseli zilnice, alina tusea si manifestarea bolilor respiratorii, previne aparitia crizelor de astm bronsic si tuse convulsiva.

Mod de administrare: Copii sub 12 ani : 1 capsula de 100 mg de 3 ori pe zi, inainte de mese .Adulti si copii peste 12 ani : 1 capsula de 450 mg de 3 ori pe zi, inainte de mese .A nu se depasi doza de 4 capsule de 450 mg pe zi la adulti si, respectiv, 20 mg/kgcorp/zi pentru copii.Durata administrarii: 30 de zile. Pentru administrari mai lungi se recomanda avizul medicului.

Masuri de precautie: La pacientii cu trombocitopenie si pacientii ce urmeaza tratamente cu antitrombotice se va utiliza numai cu avizul medicului. Nu se administreaza gravidelor.

Prezentare: Cutie cu 24 capsule moi in 2 blistere.

Despre Chimen Negru. Nigella Sativa, aşa cum este denumit ştiinţific chimenul, a fost cunoscut din cele mai îndepărtate timpuri. Interesant este faptul că nu numai înscrisurile laice pomenesc despre calităţile extraordinare ale seminţei negre, dar şi cele religioase. Din acest punc de vedere se poate spune că realizează o neaşteptată punte de legătură între credinţe, fiind pomenit atât în scrierile sfinte creştine cât şi în cele musulmane fiind considerat, din acest punct de vedere, un medicament sfânt. Dar nu numai Biblia pomeneşte despre chimen, îl regăsim şi în vorbele Profetului Muhammed, care spune: „Utilizaţi sămânţa de chimen negru în tratamentele voastre pentru că este un tratament împotriva tuturor bolilor cu excepţia otravei” si „Există remedii în seminţele de chimen negru pentru toate bolile, în afară de moarte”. Dioscoredes, de exemplu, un terapeut grec al secolului I, prescria tratament cu sămânţa binecuvantată pentru dureri de cap, sinuzită, viermi intestinali sau ca diuretic. În Orient, de secole, chimenul negru se foloseşte pentru vindecarea asmului, a bronşitelor, a reumatismului, dar şi în cazul deficientelor de alăptare nu trebuie neglijat deloc, rezultatele fiind, o recunosc şi medicii de astăzi, cu totul notabile. Cercetările de laborator au arătat faptul că există în micuţele seminţe ale chimenului negru mai multe elemente decât ne-am fi putut imagina vreodată. Atfel, analizele au mai descoperit existenţa carotenului care este transformat, în ficat, în vitamina A, atât de folositoare în cazul prevenirii oricăror forme de cancer. S-au mai evidenţiat elemente ca de exemplu stimulenţi sexuali, enzime digestive, diuretice şi chiar sedative. Ultimele cercetări au arătat că folosirea preparatelor pe bază de chimen negru poate fi nu numai un mijloc de vindecare a diferitelor boli, dar şi unul de prevenire prin creşterea aproape miraculoasă (şi soldaţii legiunilor romane au simţit din plin acest efect) a imunităţii. Trebuie menţionat faptul că a fost găsit chimen în piramide, chiar în mormântul lui Tutankamon, alături de obiecte de valoare pe care faraonul a dorit să le ia cu el după moarte”.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 42,00Lei
  • Fără TVA: 42,00Lei

Etichete: Baraka, capsule, extract chimen negru, imunitate scazuta, viroza respiratorie, proprietati antitumorale