Extract intern din vasc

Extract intern din  vasc

Descriere:Vascul este o planta sfanta, care aduce norocul si prosperitatea in case, care alunga spiritele malefice si curata stfel de locuri.In medicina medievala era creditat cu proprietati reglatoare ale activitatii cardiace si nervoase. Medicina moderna a pus in evidenta calitati cu totul exceptionale ale acestei plante, care are proprietati antitumorale.Mai este cunoscuta sub denumirea de stoletnic, vasc, vasc de brad, etc

Efecte:Extractul din vasc are efect,vasodilatator coronarian si periferic, antihipertensiv, antiinflamator, antispastic, antitumoral, iar. extern,  are efect antiinflamator.


Compozitie: Lectine, polipeptide (viscotoxine), poliholozide (viscină), flavonozide, acizi triterpenici (ursolic şi oleanolic), steroli, etc.

Recomandari: Intern,tumori, hipertensiune arteriala, tahicardie, tuse spastica. Extern, artroze, spondiloze.

Administrare: Intern, se ia, de regulă, o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Extern, se aplică local comprese cu tinctură, care se menţin pe zona afectată minim 2 ore.

Contraindicatii: Hhipotensiune arterială, sarcină, alăptare, alergie la vâsc.

Prezentare: Sticla 50 de ml.

Producator;  Dacia Plant

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 11,50Lei
  • Fără TVA: 11,50Lei

Etichete: extract intern din vasc, dacia plant, remediu natural, antitumoral, vasodilatator coronarian periferic, antiinflamator, antispastic, hipertensiune arteriala