Extract din seva de mesteacan Ambro 500 ml

Extract din seva de mesteacan Ambro 500 ml

Extract din seva de mesteacan ”Farmacia Domnului – Ambro Plant”, un supliment alimentar suta la suta natural, pentru sanatate, nutritie si frumusete! Este un produs hidroalcoolic cu 12 la suta alcool, obtinut prin presare la rece si recomandat celor care consuma frecvent de alimente fabricate industrial, au un ficat obosit sau lent, consuma alcool in cantitati excesive, au colesterolul ridicat, au imunitate scazuta sau iau multe medicamente.

La nivel tegumentar, extractul din seva de mesteacan reface celulele si tesuturile, regenereaza pielea, intinereste tenul, reduce ridurile si curata petele, sustine fortifierea si vitaminizarea organismului, are efect regenerator, este detoxifiant.

Principalii compusi ai sevei de mesteacan sunt: glucoza si fructoza, derivati terpenici, vitamina C si o serie de minerale valoroase (calciu, fosfor, cupru, magneziu, potasiu, mangan, zinc, sodiu, fier). In plus, seva de mesteacan mai contine si uleiuri esentiale volatile, acizi organici, aminoacizi, taninuri, saponine, vitamine, enzime si substante biologic active.

Mod de administrare: se administreaza in cure de 1-3 luni, cate 3 x 2 lingurite pe zi

Prezentare; 500 ml

Producator; Ambro Plant

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 31,00Lei
  • Fără TVA: 31,00Lei

Etichete: extract din seva de mesteacan, ambro plant, sustine fortifierea si vitaminizarea organismului, are efect regenerator, este detoxifiant