cortizon natural comprimate

cortizon natural comprimate

Cortizon natural comprimate este un produs recomandat pentru reducerea disconfortului cauzat de factorii de natura alergica, prin normalizarea secretiei de corticosteroizi.

Comprimatele  de cortizon natural contibuie la sustinerea secretiei de cortizon si reducerea disconfortului cauzat de alergii si inflamatii.

Beneficiile cortizonului natural sunt resimtite in functionarea normala a glandelor corticosuprarenale, mentinerea sanatatii tractului respirator, prin relaxareaibrelor musculare situate in jurul bronhiilor si ameliorarea circulatiei aerului in caile respiratorii, mentinerea sanatatii articulatiilor, detoxifierea organismului.

Ingrediente/comprimat: coacaz-negru (Ribes nigrum) - extract hidroalcoolic 5:1 din muguri (450 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal

Administrare; Adulţi şi tineri peste 15 ani: cate 1-2 comprimate de 4 ori pe zi. in situaţii de urgenţa, se pot lua 3 comprimate odata, dupa care se poate trece la modul de administrare obişnuit. Copii intre 5 şi 15 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi

Prezentare; flacon 60 comprimate

Producator; Dacia Plant


Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 34,00Lei
  • Fără TVA: 34,00Lei

Etichete: cortizon natural, comprimate, dacia plant, antiinflamator natural