Crema antirid propolis

Crema antirid propolis

Descriere: Crema antirid Propolis este un remediu naturist  care atenueaza ridurile.

Compozitie: Crema contine ingrediente active din: propolis, miere de albine, patlagina, germeni de grau, seminte de struguri, salvie si levantica.

Efecte: Propolis crema este un tratament naturist care atenueaza ridurile si alte defecte ale pielii, datorita proprietatii propolisului de a stimula refacerea celulelor pielii.

Recomandări: Propolis crema este un remediu naturist recomandat in prevenirea fenomenelor de imbatranire a pielii (favorizeaza estomparea ridurilor si impiedica formarea altor noi); ingrijirea pielii cu aspect ichtiozic, cu elasticitate redusa si aspect de pigmentare, ingrijirea pielii afectata de iradieri, arsuri solare, frig, caldura excesiva sau alti factori nocivi.Se poate folosi in tratamentul celulitelor.

Mod de folosire: se aplica zilnic pe tenul impecabil de curat, cu masaj usor.

Precautii: crema este contraindicata la persoanele cu hipersensibilitate la una dintre componentele produsului.

Prezentare: cutie 50 de ml.

Producator :Tis farmaceutic

Stiati ca: Atunci cand vorbim despre albine, ne gandim in primul rand la miere si polen. Mai exista, insa, si propolisul, o rasina secretata de arbori, pe care albinele o colecteaza si o metabolizeaza, folosind-o apoi pentru a etanseiza stupii. Etanseizarea este atat de eficienta, incat interiorul stupului este mai aseptic decat majoritatea salilor de operatie. Denumirea „propolis” provine din limba greaca si inseamna „inaintea orasului”, adica apararea comunitatii impotriva pericolelor externe. Propolisul este o  substanta elaborata de un grup specializat din colonia de albine lucratoare. Acestea aduna diferiti produsi biologici existenti pe mugurii si ramurile tinere ale arborilor, precum si de pe coditele frunzelor. Albinele executa aceste operatii in zilele calde cu temperatura de peste +20 grade C si numai intre orele 10-15 ale zilei.

In stupul de albine propolisul are o importanta covarsitoare asigurand puritatea si igiena stupului. Efectele acestui produs pot fi deduse prin faptul ca  daca patrunde in stup sau scorbura din copac unde este situata colonia de albine un daunator ( un soarece de exemplu) este omorat de catre albine prin injectarea de veninului iar corpul soarecelui este invelit cu propolis si apoi acoperit cu un strat de ceara si astfel cadavrul conservat nu se descompune timp de 5-6 ani, astfel se evita dezvoltarea infectiilor in stup.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 11,00Lei
  • Fără TVA: 11,00Lei

Etichete: crema antirid propolis, tis farmaceutic, antimbatranire, antirid, regenerare, hidratare