Crema hidratanta cu aloe vera si acid hialuronic

Crema hidratanta cu aloe vera si acid hialuronic

Descriere: Crema hidratanta cu aloe vera si acid hialuronic este un remediu naturist recomandat  pentru orice tip de ten.

Efecte: Crema hidratanta cu aloe vera si acid hialuronic este un tratamant naturist unde efectul hidratant al produsului se bazeaza pe asocierea extractelor naturale (aloe vera, coada soricelului, inula, nalba, licviritie) cu uleiuri vegetale (levantica, catina, germeni de grau) si acid hialuronic.
Crema actioneaza in profunzimea stratului epidermic si este recomandata pentru intretinerea tonusului epidermei si pastrarea nivelului sau optim de hidratare pe durata intregii zile. Dupa utilizare, tenul devine mai catifelat. 

Compozitie: Extract de aloe vera, extract de coada soricelului, extract de inula, extract de nalba, extract de licviritie, ulei de levantica, ulei de catina, ulei de germeni de grau, acid hialuronic.

Administrare:   Crema se aplica in strat subtire, pe tenul in prealabil curat.

Prezentare: Cutie 50 de ml.

Producator:Tis

 Despre Aloe Vera. Aloe Vera are frunze carnoase în forma de lance care cresc direct din pamânt, cu marginile în forma de dinte de fierastrau. În mijloc prezinta o tulpina care se termina în flori de culoare galben-rosie de forma cilindrica.
Planta cultivata are înaltimea de 75 - 120 cm, are 12 - 15 frunze late, carnoase, greutatea unei frunze fiind între 700 - 1500 grame. Marimea frunzelor depinde de calitatea solului si conditiile climaterice. Aloe vera atinge maturitatea dupa 3-4 ani, abia atunci poate începe perioada de recoltare.
Planta Aloe Vera creste natural în Africa de nord, est si sud, în tarile din jurul Marii Mediterane, Marii Rosii, în India, China si insulele Oceanului Indian. Este cultivata în insulele din Marea Caraibelor, în tari ca Republica Dominicana, Barbados, Jamaica, Puerto-Rico. Mari plantatii se gasesc în Texas, California, Arizona si Mexic. În general aloe vera nu creste în zonele geografice unde temperatura coboara pentru mult timp sub zero grade.
Se cultiva Aloe Vera pe mai multe plantatii în insulele Barbados, în insulele Dominicane si pe plantatiile din Texas - Rio Grande Valley. Plantele aloe sunt plantate pe rânduri la o distanta de 60 -70 cm una de alta, sistem de cultivare impus de mecanizarea procesului agronomic. Frunzele de aloe vera se recolteaza numai manual, se detaseaza sub asa-numita "linie de gel" si, astfel, întreaga cantitate de gel ramâne în frunze, prevenindu-se procesul de oxidare. Se recolteaza frunzele exterioare, 3 - 5 frunze de pe fiecare planta matura la 5 - 8 saptamâni.

Despre Acidul Hialuronic. Acidul hialuronic (HA) este o proteină care apare in mod natural in întreg corpul uman şi este concentrat în fluidele sinoviale, in valvele inimii si ochi, şi este o componentă cheie a cartilajului. In forma extrasa HA (acidul hyaluronic) este o pulbere inodora de culoare albă, fiind cunoscut si sub numele de hyaluronan, hialuronat de sodiu sau HA. Acidul hialuronic este o componenta organica foarte versatila, regasindu-se în fiecare ţesut. In mod primar HA este o componentă importanta a cartilajului. Cu acest rol, acidul hialuronic (HA) amortizeaza socurile in articulaţii dar are si efect de lubrifiere si protectie a articulaţiilor in fata inflamaţiilor cronice (ex: artrita). Vindeca cu suces si intinderile de ligamente.

Interesul pentru folosirea acidului hialuronic ca ingredient bioactiv în produsele de îngrijire a pielii a apărut odată cu descoperirea că volumul de acid hialuronic din epidermă scade cu vârsta. De aceea, acidul hialuronic este folosit deja de ceva timp in industria cosmetica, fiind poreclit “cheia de la fântâna tineretii” – efectele sale extraordinare de umplere a ridurilor si de netezire au fost demonstrate clinic. Tot studiile clinice au aratat ca acidul hialuronic ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor si la estomparea cicatricilor vechi sau noi.

Acidul hialuronic este un polizaharid (un tip de zahar) şi este unul dintre componenţii fundamentali ai pielii. Are funcţia de a da rezistenţă şi tonus pielii .

În ţesutul nostru, concentraţia sa tinde fiziologic a se diminua în timp, chiar de la pubertate, cauzând apariţia ridurilor şi imperfecţiunilor, ce devin din ce în ce mai profunde şi evidente .

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 9,50Lei
  • Fără TVA: 9,50Lei

Etichete: crema hidratanta cu aloe vera si acid hialuronic, tis, hidrateaza, catifeleaza, antirid, antiimbatranire