Rinotisol-picaturi nazale

Rinotisol-picaturi nazale

Compozitie: extract lichid de propolis, fosfat disodic, fosfat monosodic, clorurã de sodiu.

Indicatii: Datorita compozitiei se poate folosi ca si adjuvant in tratamentul curativo-profilactic al afectiunilor cãilor respiratorii superioare: pentru favorizarea vindecãrii mucoasei nazale, ca urmare a interventiilor chirurgicale, în sustinerea mucoasei nazale din diverse afectiuni (rinitã atroficã, ozenã, ulcer de sept Hajek, epistaxis recidivant); cresterea imunitãtii locale.

Proprietãti: RINOTISOL curãtã si protejeazã mucoasa nazalã si tractul respirator. RINOTISOL, picãturi nazale contine extract apos de propolis cu un continut ridicat de componente hidrosolubile (polifenoli), cu actiune antiinflamatoare si cicatrizantã. Produsul poate fi folosit în tratamente profilactice singur sau în asociere cu alte solutii nazale. RINOTISOL prin continutul în principii active din propolis, limiteazã utilizarea dezinfectantelor nazo-faringiene, cu substante vasoconstrictoare. Este compatibil cu mucoasa nazala avand un pH apropiat de cel fiziologic. Este un produs natural obtinut din propolis fãrã efecte nedorite asupra pacientilor, lipsit de toxicitate.

Mod de utilizare: Copii 1-3 ani: 1 picãturã, în fiecare narã, de 2ori/zi, 10 zile. Copii peste 3 ani: 1-2 picãturi, în fiecare narã, de 3 ori/zi, 10 zile. Adulti: 2-3 picãturi, în fiecare narã, de 3-4ori/zi, 10 zile.

Mod de prezentare: 10 ml.

Producator: Tis

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 10,00Lei
  • Fără TVA: 10,00Lei

Etichete: rinotisol picaturi nazale, tis, remediu natural, mucoasa nazala, antiinflamator, cicatrizant