Sampon cu extract de propolis

Sampon cu extract de propolis

Sampon cu extract de propoplis.

 

Compozitie: Extract de propolis, alantoina, acid salicilic si excipienti.

 

Efecte: Sampon cu propolis este un ramediu naturist care datorita compozitiei sale complexe , Şamponul cu extract de propolis îmbină cele trei aspecte esenţiale pentru combaterea mătreţii: acţiunea keratolitică, acţiunea antibacteriană şi acţiunea antiinflamatoare.Acidul salicilic, prin acţiunea antiseptică, antimicotică, keratolitică, curăţă leziunile scuamoase cauzate de mătreaţă la nivelul scalpului.Extractul de propolis stimulează creşterea şi revitalizează firul de păr, datorită compoziţiei bogate în compuşi polifenolici; prezintă proprietăţi antioxidante, împiedicând formarea radicalilor liberi; contribuie la prevenirea şi combaterea mătreţii datorită acţiunii sale antiseptice.Alantoina stimulează regenerarea celulelor, prezintă acţiune keratolitică şi calmează iritaţiile.Şamponul este recomandat pentru prevenirea şi combaterea mătreţii, pentru redarea elasticităţii şi strălucirii naturale a firului de păr.

 

Mod de utilizare: Samponul se aplica pe parul ud, se maseaza usor 5 minute si se acopera parul cu un prosop uscat timp de 15-20 de minute. Se clateste cu apa calda din abundenta. Este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una dintre componentele produsului.

  Producator; Tis farmaceutic

Prezentare: Flacon 250 de ml.

Stiati ca: Atunci cand vorbim despre albine, ne gandim in primul rand la miere si polen. Mai exista, insa, si propolisul, o rasina secretata de arbori, pe care albinele o colecteaza si o metabolizeaza, folosind-o apoi pentru a etanseiza stupii. Etanseizarea este atat de eficienta, incat interiorul stupului este mai aseptic decat majoritatea salilor de operatie. Denumirea „propolis” provine din limba greaca si inseamna „inaintea orasului”, adica apararea comunitatii impotriva pericolelor externe. Propolisul este o  substanta elaborata de un grup specializat din colonia de albine lucratoare. Acestea aduna diferiti produsi biologici existenti pe mugurii si ramurile tinere ale arborilor, precum si de pe coditele frunzelor. Albinele executa aceste operatii in zilele calde cu temperatura de peste +20 grade C si numai intre orele 10-15 ale zilei.

In stupul de albine propolisul are o importanta covarsitoare asigurand puritatea si igiena stupului. Efectele acestui produs pot fi deduse prin faptul ca  daca patrunde in stup sau scorbura din copac unde este situata colonia de albine un daunator ( un soarece de exemplu) este omorat de catre albine prin injectarea de veninului iar corpul soarecelui este invelit cu propolis si apoi acoperit cu un strat de ceara si astfel cadavrul conservat nu se descompune timp de 5-6 ani, astfel se evita dezvoltarea infectiilor in stup.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 12,50Lei
  • Fără TVA: 12,50Lei

Etichete: sampon cu extract de propolis, tis, remediu naturist, antiseptic, antimicotic, keratolitic, curăţă leziunile scuamoase cauzate de mătreaţă