Biseptol

Biseptol

Descriere: Biseptol cu propolis, albastru de metilen si argint coloidal este un produs natural care conține uleiuri esențiale de calitate superioară, obținute prin distilare în vapori de apă, ceea ce le conferă posibilitatea administrării și în uz intern. Argintul coloidal este obținut printr-o metodă de ultimă generație: prin electroliză și concentrare în vid.
Compozitie: Glicerină vegetală (67,25%); propolis - extract hidrogliceric cu minim 12 mg/ml polifenoli (20%); argint coloidal - soluţie apoasă cu microparticule de Ag încărcate cu sarcină electrică pozitivă cu concentrația de 50 ppm (10%); albastru de metilen soluție 1% (2%); amestec de uleiuri esenţiale [ravensara (Ravensara aromatica)(60%); tea-tree (Melaleuca alternifolia)(30%); oregano (Origanum vulgare)(10%)] (0,75%).
Actiune: BiSeptol spray 20 ml cu propolis, argint coloidal si albastru de metilen contribuie la mentinerea sanatatii cavitatii bucale si a cailor respiratorii.Conține albastru de metilen, ingredient care are proprietăți antimicrobiene și este un remediu rapid și eficient pentru durerile sau usturimile din gât, argintul coloidal din compozitia produsului are puternice efecte antibacteriene si antifungice, dezinfectarea cavitatii bucale , dezinfectarea cailor respiratorii superioare,  improspatarea respiratiei.
Administrare:Copii intre 3 si 7 ani: 1-2 pufuri de 3 ori pe zi. Copii intre 7 si 15 ani: 2-3 pufuri de 3 ori pe zi. Adulti si tineri peste 15 ani: 3-4 pufuri de 3 ori pe zi.
Prezentare: 20 ml
Producator: Dacia Plant

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 30,00Lei
  • Fără TVA: 30,00Lei

Etichete: biseptol, dacia plant, remediu natural, antifungic, antimicrobian