Ceai schinduf

Ceai schinduf

Compozitie: Schinduf seminte (trigonellae semen) , hipoglicemiant, antiinflamator, secretolitic, afrodisiac,  antitusiv.

Efecte: Hipocolesterolemiant, hipoglicemiant, antiinflamator, secretolitic, afrodisiac,  antitusiv.

Recomandari:  stimularea metabolismului glucidic, protidic si lipidic si in metabolismul sistemului nervos central, in diabet zaharat, astenie fizica si psihica, nevroze, dispepsii digestive, in covalescenta, impotenta sexuala,furunculoze, gusa tiroidiana, in reglarea HDL - LDL si scaderea colesterolului general, in tuse.

Mod de preparare si administrare intern: Infuzie 2 linguri seminte macinate, la 250 ml apa clocotita, se lasa 3 ore, se fierbe 1-2 clocote, se bea caldut. Infuzia in amestec cu miere in parti egale se foloseste contra tusei.
Extern: Sub forma de cataplasme din seminte macinate, cu putina apa si otet de mere, sub forma unei paste, care se aplica pe rani purulente, furuncule, abcese, panaritiu, flegmoane.

Prezentare: Cutie 50 de g.

Producator:Hypericun

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 6,10Lei
  • Fără TVA: 6,10Lei

Etichete: ceai schinduf, hypericum, remediu natural, hipoglicemiant, antiinflamator, secretolitic, afrodisiac, antitusiv