Colesterol Capsule

Colesterol Capsule

Efect: Colesterol capsule este un tratament naturist cu  actiune asupra metabolizarii colesterolului la nivel hepatic,  scade absorbtia grasimilor la nivel intestinal,  dizolva depozitele de colesterol si lipide,  efect de scadere a tensiunii arteriale.

Ingrediente/capsula: Rostopasca (Chelidonii herba) 99 mg,papadie (Taraxaci herba) 99 mg,frunze de patlagina (Plantaginis folium) 82,5 mg,extract de frunze de maslin (Olivae folium) 33 mg,extract de frunze de anghinare (Cynarae folium) 16,5 mg.


Descriere: Colesterol capsule  este un remediu naturist care ajuta la mentinerea nivelului normal al colesterolului.

  

Recomandari: Colesterol capsule este un remediu naturist recomandat in hipercolesterolemie, hipertensiune arteriala, profilaxia aterosclerozei.

 

Contraindicatii:Copiilor sub 14 ani, gravide, lehuze.

 

Efecte secundare si interactiuni: Nu se cunosc efecte secundare.

 

Interactiuni cu alte medicamente:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

 

Intrebuintari:

Doza recomandata este de 1-2 capsule de 2-3 ori pe zi, intre mese.

Durata unei cure este de 3-4 luni, sau conform recomandarii medicului.

Producator: Laboratoarele Fares

Prezentare:

60 capsule a 330mg

Despre Colesterol : Termenul provine din grecescul chole (bilă) și stereos (solis) plus sufixul „ol”, fiind identificat în calculii colesterolici în anul 1784. (C27H46O) este un alcool organic, sterol, identificat în membrana celulară și în țesuturile organismului și transportat în sânge. De regulă, el nu se absoarbe prin alimentație, ci se sintetizează în organismul animal. Termenul de colesterol sanguin se referă de fapt la 2 tipuri de lipide: LDL (low density lipoproteine) lipoproteine cu densitate mică așa numitul colesterol “rău” si HDL (high density lipoproteine) lipoproteine cu densitate mare. Cantitatea totala de colesterol din organism este de aproximativ 145 de gr. Colesterolul se depune pe interiorul peretilor vaselor de sange formand placi de aterom si ingusteaza vasul, scazand astfel debitul de sange in teritoriul irigat . De aceea nu mai ajunge suficient oxigen la tesuturi, fenomen cunoscut sub numele de ischemie. Acest lucru se intampla cu precadere tesuturilor mari consumatoare de oxigen, cum sunt creierul si inima. De aceea, colesterolul crescut este factor de risc mai ales pentru accidentul cerebral vascular si pentru cardiopatia ischemica.

Despre Anghinare.  Anghinarea este o planta de cultura de la care se recolteaza in scop medicinal frunzele.Frunzele de anghinare au proprietati hepatoprotectoare si stimulente ale functiei hepatice.Planta a fost adusa in Europa de Sud din Etiopia unde a fost considerata o leguma nobila , fiind consumata doar de oamenii bogati.Grecii si romanii utilizau anghinarea pentru tratarea icterului, dispepsiei, reumatismului si afectiunilor urinare.In compozitia chimica a plantei se gasesc: steroli, flavone, taninuri,glucide, aminoacizi, enzime, pectine, acizi organici.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 22,00Lei
  • Fără TVA: 22,00Lei

Etichete: colesterol capsule, fares, , remediu natural, pret bun, scaderea colesterolului, trigliceridelor, protejeaza sistemul cardiovascular