Damiana

Damiana


Indicatii; Damiana este o planta considerata "afrodiziacul mayasilor" pentru puterile sale extraordinare in cresterea performantelor sexuale, in special la barbati. Este o planta aromata originara din zonele tropicale ale Americilor si din partea de nord a Caraibilor. Frunzele sale sunt indentate, sunt colorate verde palid si au fata inferioara acoperita cu perisori si atunci cand sunt strivite emana un miros asemanator musetelului. Recomandare:  Capsulele Damiana este un remediu naturist  ce  contribuie la cresterea apetitului sexual, cu proprietati afrodiziace.  

Compozitie: Damiana (Turnera diffusa) 0,195g/cps.

Administrare: 1cps x 3/zi, după mese,  pe o perioadă de 3 luni. 

Mod de prezentare: 30 capsule

Producator;Laboratoarele Medica

Florile sunt galben- portocalii cu cinci petale, foarte parfumate. fructele contin multe seminte minuscule. Principalele componente chimice ale plantei sunt: taninuri, rasini, guma, alcaloizi, flavonide, ulei volatil, damianina (principiu amar), arbutina, tetrafilina, beta-sisterol.

Este un tonic sexual si pentru femei, stimuleaza fertilitatea prin echilibrarea hormonala si are multime beneficii in sanatate. Damiana (turnera diffusa) face parte din familia arbustilor. Creste in zonele cu clima umeda si calda din Mexic, California, Antile sau Namibia. Este un arbust aromatic care creste pana la 2 m in inaltime, are frunze verzi si flori mici si galbene. Mireasma arbustului este asemanatoare musetelului. Partile care se folosesc in scop medicinal de la damiana sunt florile, care se recolteaza vara. Damiana are in componenta sa substante chimice esentiale in diverse demersuri terapeutice : taninuri; rasini; ulei volatil; flavonoide; alcaloizi; damianina; arbutina; tetrafilina. Printre proprietatile principale ale damianei se numara: afrodiziaca; antidepresiva; anxiolitica; diuretica; laxativa etc. Fertilitatea partenerilor este stimulata cu ajutorul acestei plante in mai multe feluri: cresterea apetitului seuxal sau libidoului; tratarea impotentei masculina; reglarea ciclului menstrual; combaterea problemelor de ejaculare precoce; stimularea secretiei de testotesteron. Damiana are un efect tonifiant asupra organelor sexuale si contribuie la stimularea ovariana a femeii, impotenta masculina, hipoactivitate sexuala (mai ales la barbati), dereglari ale menstruatiei, infectii renale, probleme digestive, epuizare nervoasa, depresie, anxietate, constipatie, ejaculare precoce, probleme psihosexuale, erizipel, astm, bronsita, diabet, dizenterie, migrene.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 17,60Lei
  • Fără TVA: 17,60Lei

Etichete: damiana, capsule, medica, remediu natural, apetit sexual masculin si feminin, ejaculare precoce, tonifiant al organelor sexuale, dereglari menstruale, infectii renale