Hofisil

Hofisil

Compoziţie: 1 comprimat conţine 100mg pulbere de aloe, 10mg biomasa spirulină şi 0,10 mg ulei volatil de cimbru.

Acţiune:Datorita compozitiei  produsul este  destinat în principal pentru eliminarea excesului de grăsimi din organism. Suplimentează dieta printr-un aport complex de principii active (derivaţi de antrachinone, mucilagii, flavone, componente din uleiul esenţial) care stimulează funcţiile de epurare ale organismului crescând activitatea de eliminare a toxinelor; cu efect depurativ excelent datorită acţiunii laxative, diuretice, coleretic-colagoge.

Recomandări: asigurarea de nutrienţi şi substanţe bioactive cu efecte benefice pentru eliminarea excesului de grăsimi din organism în asociere cu un regim hipocaloric adecvat, recomandat în combaterea obezităţii.

Contraindicaţii: în perioada de sarcină şi alăptare, copii sub vârsta de 12 ani.

Precauţii: La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau a farmacistului.

Mod de administrare: Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat.Persoane cu greutate peste 70 de kg: 2 comprimate, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara la culcare, timp de 45 de zile.Persoane cu greutate sub 70 de kg: 2 comprimate, seara la culcare, timp de 45 de zile.Administrarea se reia după o pauză de 5 zile şi se continuă până la atingerea greutăţii normale.În timpul curei se va urma un regim dietetic adecvat şi se va intensifica activitatea fizică (la recomandarea medicului).

Formă de prezentare: 1 flacon cu 60 comprimate.

Producator:Hofigal

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 10,00Lei
  • Fără TVA: 10,00Lei

Etichete: hofisil, hofigal, capsule, remediu natural, cura slabire, arderea grasimilor, obezitate