Imunalin

Imunalin

Descriere:  Imunalin ofera organismului o combinatie unica de Echinacea, Propolis si vitamine si minerale esentiale, in doze potrivite pentru suplimentarea nutritiei zilnice a prescolarilor si elevilor, cu scopul intaririi imunitatii.
Compozitie: antitate per 2 capsule:
Calciu 160mg, Magneziu 112,5mg, Vitamina C 80mg, extract de Echinacea 60mg, extract de Propolis 40mg, Vitamina PP 16mg, Vitamina E 12mg, Fier 9mg, Acid pantotenic 6mg, Zinc 3mg, Vitamina B2 1,4mg, Vitamina B6 1,4mg, Vitamina B1 1,1mg, Vitamina A 800µg, Mangan 0,6mg, Cupru 0,3mg, Acid folic 200 µg, Biotina 50 µg, Vitamina D 5 µg, Vitamina B12 2,5 µg.
Actiune: Imunalin ofera organismului o combinatie unica de Echinacea, Propolis si vitamine si minerale esentiale, in doze potrivite pentru suplimentarea nutritiei zilnice a prescolarilor si elevilor, cu scopul intaririi imunitatii. Vitaminele si mineralele sunt substante esentiale pentru buna functionare a organismului copilului si pentru o crestere armonioasa. Echinacea sustine sistemul imunitar.
Sustine imunitatea , dezvoltarea si energia copiilor.sanatatea cavitatii bucale si a cailor respiratorii superioare, capacitatea organismului de aparare in sezonul rece, contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii.
Mod de administrare: 2-3 comprimate pe zi
Mod de prezentare: 30 comprimate
Producator: Alevia

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 25,00Lei
  • Fără TVA: 25,00Lei

Etichete: imunalin comprimate, alevia, remediu natural, raceli, gripe, imunitate scazuta