Fitodiab

Fitodiab

Descriere: Fitodiab este un remediu naturist recomandat pentru scaderea glicemiei.antioxidant, diabet

Compoziţie: 1 comprimat conţine pulberi de fructe de afin 200 mg, frunză de dud alb 20 mg teci de fasole fără seminţe, 15 mg, frunză de mesteacăn 15 mg, excipienţi pentru comprimare până la 450 mg.

Acţiune: Fitodiab este un remediu naturist cu actiune hipoglicemiantă,  antioxidantă. 

Recomandări: Fitodiab este un tratament naturist  cu efecte remarcabile in diabetul  zaharat de tip II (insulino-independent), poate fi asociat insulinoterapiei în diabetul zaharat de tip 1.

Contraindicaţii: Nu va fi folosit ca unic tratament în cazurile de diabet zaharat de tip I (insulino-dependent).

Precauţii: Produsul este bine tolerat, dar la bolnavii cu ulcer gastric sau duodenal, pentru a evita eventualele iritaţii gastro-duodenale, comprimatele se vor administra în timpul mesei.

La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului .

Mod de administrare: Dependent de tipul bolii şi de nivelul glicemiei, doza utilizată variază între 2-6 comprimate/zi şi anume: - la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins între 120-150 mg/dl, 2 comprimate/zi la fiecare masă principală;

- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins între 150-200 mg/dl, 4 comprimate/zi, câte una la fiecare din cele trei mese principale şi una la gustarea de la ora 11;

- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei mai mare de 200 mg/dl, 6 comprimate/zi, câte una la cele trei mese principale şi la cele trei gustări.

Forma de prezentare: Cutie pliantă conţinând 1 flacon cu 60 comprimate.

Producator ;Hofigal

Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei (15 - 25°C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original ! A nu se depăşi doza zilnică recomandată!A se citi recomandările înainte de utilizare!A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Stiati ca:Cei cu grupa sanguina A si B sunt mai predispusi la diabetul de tip 1, cauzat de un deficit de insulina, hormon fabricat de pancreas, responsabil de patrunderea glucozei in celulele organismului. Cauza deficitului de insulina este distrugerea celulelor beta ale pancreasului, care sunt singurele celule capabile sa produca insulina. Daca aveti de gand sa folositi medicatie naturista pentru diabet, discutati cu un nutritionist pentru ca s-ar putea sa fiti nevoiti sa va reajustati dozele de insulina. Diabeticii de tip 2 prezinta in mod caracteristic niveluri crescute de insulina in sange, dar tesuturile lor sunt lipsite de sensibilitate la insulina. Aceasta stare se dezvolta in timp si este de obicei rezultatul unei diete neadecvate. Diabetul de tip 2 este adesea observat la cei cu grupa sanguina 0 care au consumat produse lactate si produse din porumb timp de multi ani; apare si la cei cu grupa sanguina A care consuma cantitati mari de carne si produse lactate. Diabeticii de tip 2 sunt de obicei supraponderali, avand adesea hipercolesterolemie si hipertensiune arteriala- semne ale unei vieti pline de optiuni alimentare neadecvate si lipsite de exercitii fizice.  Singurul tratament real pentru diabeticii de tip 2 este dieta si exercitiul fizic. Un complex cu eficienta ridicata de vitamine B poate, deasemenea, ajuta impotriva intolerantei la insulina.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 9,50Lei
  • Fără TVA: 9,50Lei

Etichete: fitodiab, hofigal, remediu natural, diabet zaharat, scaderea glicemiei, antioxidant