Chelstop

Chelstop

Descriere:Chelstop este o lotiune impotriva caderii parului.

Compozitie:clematis vitalba extract,calendula oficinlis extrac, inula helenium,lavandula angustifolia extract.

Actiuni: Cantitatea de 1-3 capace(sau monodoze) este suficienta pentru pentru o frectie(in functie de lungimea parului fiecaruia). Dupa frectie se acopera capul cu un prosop sau casca la cald pana dispare efectul revulsiv(minim 30 minute). Se usuca din nou parul si nu se spala decat peste 48 de ore. Operatia se repeta din doua in doua zile. La a 4-a sedinta , practic oprirea caderii parului este realizata. Pentru intretinere , sunt necesare una, doua spalari pe saptamina.

Indicatii: Spalarea capului cu sapun moale vegetal , uscarea acestuia si aplicarea lotiunii prin frecarea intregii podoabe capilare.

Mod de utilizare:Se spala parul cu Sapun moale vegetal. Se usuca parul si apoi se frectioneaza pielea capului cu lotiune Chelstop (1-3 capace). Dupa frectie se acopera capul cu un prosop sau casca la cald pana dispare efectul revulsiv (minim 30 minute). Se usuca parul si nu se spala decat dupa 48 ore. Operatia se repeta din doua in doua zile. La a 4-a sedinta, practic oprirea caderii parului este realizata. Pentru intretinere este necesar sa se faca una, doua spalari pe saptamana.

Prezentare:200 ml

Producator:Hofigal

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 18,00Lei
  • Fără TVA: 18,00Lei

Etichete: chelstop, sampon anticadere, favisan, caderea parului, revitalizarea parului, remediu naturist