Coenzima Q10 în ulei de cătină

Coenzima  Q10  în  ulei  de  cătină

Acţiune:Coenzima Q 10 in ueli de catina este un remediu naturist care are rol  de incetinire a procesului de îmbătrânire al organismului; de îmbunătăţire a proprietăţilor reologice ale sângelui; de creştere a contractilităţii miocardului şi a muşchilor striaţi; antiaritmică; antiaterosclerotică; imunomodulatorie; contribuie la menţinerea echilibrului hormonal;  energizantă celulară; vitaminizantă; antianemică; antiinflamatorie; detoxifiantă; de creştere a rezistenţei la efort.

Compoziţie:1 capsulă acoperită conţine: 15 mg coenzima Q10, 300 mg ulei de cătină (Hippophae oleum) şi excipienţi până la 336,7 mg.

Recomandări: Produsul Coenzima Q10 in ulei de catina este un tratament naturist  care asigura scăderea riscului de apariţie al afecţiunilor cardiovasculare,  efecte benefice în parodontopatii; tulburări de menopauză; osteoporoză; hipotiroidie; combaterea infertilităţii; obezităţii; efecte pozitive în unele afecţiuni neurologice degenerative; afecţiuni digestive şi ale glandelor anexe; sindromul oboselii cronice; suprasolicitări fizice şi intelectuale. 

Precauţii: Gravide, lehuze, copii până la vârsta de 5 ani. 

Mod de administrare: 1 - 2 capsule pe zi, după masă, în cure de 30-40 zile, de 2-3 ori pe an. În funcţie de stadiul afecţiunii şi reactivitatea organismului, doza şi ritmul de administrare în dietă vor fi evaluate periodic şi modificate de către medic.

Formă de prezentare: Cutie pliantă conţinând 30 capsule acoperite

Stiati ca:Component crucial al ciclului energetic, Coenzima Q10 reprezinta sursa de energie celulara fara de care celula nu poate sa traiasca. Ea este implicata in procesele de producere si stocare a energiei din celulele organismului pentru desfasurarea normala a proceselor biochimice.Coenzima Q10 este un excelent profilactic si adjuvant in afectiuni precum cardiopatia ischemica, hipertensiune arteriala, tulburari de ritm cardiac sau ateroscleroza. Stimuleaza imunitatea organismului prin furnizarea de energie celulelor imunitare.

Coenzima Q10 in ulei de catina a facut obiectul unui studiu realizat in colaborare cu Spitalul Clinic de Urgenta Sf Pantelimon Bucuresti pe un lot de pacienti cu insuficienta cardiaca. Concluzia studiului-administrarea de Coenzima Q10 in ulei de catina bolnavilor de insuficienta cardiaca duce la scaderea gradului de incadrarea NYHA a bolii-releva necesitatea utilizarii produsului de catre pacientii cu afectiuni similare.

Coenzima Q10 a fost descoperita in 1957 si este o substanta lipo-solubila cu caracteristici de vitamina, prezenta in fiecare celula a organismului, unde indeplineste 2 functii majore: cel de producere de energie si cel de antioxidant puternic. Coenzima Q10, o substanţă naturală, produsă în organismul uman, este un antioxidant similar vitaminei E care luptă împotriva îmbătrânirii, protejează moleculele de grăsime împotriva oxidarii sau a alterării lor de radicalii liberi, cei care deteriorează celulele conducând la apariţia diverselor boli, precum afecţiunile cardiace sau obezitatea.Coenzima Q 10 este o substanta proprie organismului, numita ubichinona. Coenzima Q10 are proprietati antioxidante marcate si este indispensabila functionarii anumitor celule. Coenzima Q10 are rol de catalizator in procesele de refacere energetica a celulelor. Participa in formarea centrului energetic al celulelor, avand un rol cheie in procesele intracelulare. Coenzima Q 10 functioneaza pe baza unui principiu asemanator cu cel al unei centrale energetice. Energia introdusa o data cu hrana, in urma unor procese biochimice este transformata intr-o forma accesibila si utilizabila de catre organism. Nivelul coenzimei Q10 din organism scade odata cu inaintarea in varsta. Coenzima Q10 nu este o substanta straina organismului, deoarece organismul insusi o produce, insa nu intotdeauna in cantitati suficiente! Un regim alimentar obisnuit nu poate asigura cantitatea de coenzima Q10 necesara organismului. Sursele naturale ale acesteia sunt: macroul, somonul, sardinia, inima bovina si ficatul), de aceea suplimentarea este indicata.

Dintre cele 10 tipuri de coenzime Q cunoscute, doar coenzima Q10 poate fi regasita in tesuturile corpului uman. Diferenta majora intre coenzima Q10 si alte vitamine este ca prima este sintetizata in corp, in timp ce vitaminele traditionale trebuie obtinute prin aport dietetic. Cantitatea necesara de Coenzima Q10 este produse de organism in primii 25-30 de ani de viata. In perioada de 24-28 ani, organismul ajunge la productia proprie maxima de Conezima Q10. Dupa depasirea varstei de 30 de ani, organismul diminueaza ritmul productiei de Q10 in paralel cu procesul de imbatranire. Pentru a se mentine cantitatea optima de Conezima Q10 in organism este necesar si un aport extern de Coenzima Q10 , prin utilizarea diverselor suplimentelor alimentare cu continut de Conzima Q10, care au ca efect nu doar cresterea nivelului de Coenzima Q10 din sange, dar si stimuleaza organismul sa produca conezima Q10.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 27,70Lei
  • Fără TVA: 27,70Lei

Etichete: coenzima Q10 în ulei de cătină, hofigal, antioxidant, remediu natural, oboseala cronica, imunomodulator