Macca

Macca

Descriere: Macca comprimate este un remediu naturist nutritiv, tonic si fortifiant. Macca este o plantă anuală cultivată în ţinutul muntos din centrul statului Peru, America de Sud. Rădăcina de Macca seamănă cu ridichea şi reprezintă pentru localnici un aliment important cu faimoase calităţi nutritive. În Peru, Macca este venerată de peste 2000 de ani. Legenda spune ca războinicii consumau Macca înainte de a merge la luptă pentru a căpăta forţă şi rezistenţă. Conchistadorii spanioli au numit-o "stimulentul sexual al incaşilor. Astăzi, Macca este cunoscută ca "ginseng peruvian". Studii recente arată că ar favorizzează libidoul, potenţa sexuală şi energia vitală . Femeile din America de Sud folosesc Macca de mii de ani pentru a-şi menţine vitalitatea, a preveni oboseala şi a atenua efectul stresului. Femeile din Peru consumă Macca de la vârsta de trei ani şi rămân puternice, fertile, productive, cu au o vitalitate imensă până la vârste înaintate. Macca poate favoriza libidoul femeilor, dar pentru un rezultat maxim, trebuie consumată zilnic. Valoarea nutritiva a rădăcinii uscate este mare, similară cu cea a cerealelor (orez, grâu). Conţine: 60% hidraţi de carbon, 10% proteine, 8,5% fibre vegetale şi 2,2% lipide, aminoacizi,acizi graşi, vitamine şi minerale, ceea ce face ca din ce în ce mai mulţi sportivi de talie mondială să o folosească drept alternativă sigură la substanţele anabolizante. Efectul benefic al rădăcinii asupra funcţiei sexuale se datorează conţinutului mare de proteine şi substanţe nutritive vitale. O mare parte din substantele active se găsesc sub forma de aminoacizi necesari multor funcţii, inclusiv funcţiei sexuale şi de reproducere. De asemenea, sunt necesari în sinteza substanţelor care transmit semnalele sistemului nervos şi joacă un rol major în procesul de stimulare sexuală şi performanţa fizică în timpul actului sexual. Principalii aminoacizi de care au nevoie aceste substanţe sunt fenilalanina, tirozina si histidina - toate trei fiind prezente în Macca în cantităţi semnificative. Arginina este un alt aminoacid conţinut de plantă, cu rol major în susţinerea fertilităţii bărbaţilor prin stimularea spermatogenezei, îmbunătăţeşte funcţia erectilă şi a ovulaţiei la femei prin acţiunea a patru alcaloizi numiţi glucozinaţi. Reduce simptomele premenstruale (balonări, crampe, instabilitate emoţională), creşte fertilitatea, intensifică lubrefierea vaginală şi apetitul sexual.

Compozitie: Macca (Lepidium meyenii) – 500mg.

Actiuni: revitalizant, regenerant, tonic sexual, creşte libidoul, adaptogen (ajută la refacerea echilibrului sau homeostaziei organismului).

Efecte: Macca se poate utiliza ca tratament naturist in marirea libidoului la ambele sexe, potenţă, sterilitate, disfuncţii sexuale, energizare, vitalizare, fertilitate, refacere celulară, dinamică sexuală.

Mod de administrare: PENTRU ADULŢI ŞI COPII PESTE 14 ANI: 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, înainte de masă. PENTRU COPII INTRE 5 ŞI 14 ANI: ½-1 comprimat de 1-3 ori pe zi, înainte de masă, în funcţie de vârstă şi greutate. PENTRU COPII SUB 5 ANI, GRAVIDE ŞI LEHUZE: este recomandat cu avizul medicului. Comprimatele se iau cu puţină apă sau se pot suge (absorbţia este mult mai rapidă şi efectul mai intens).

Contraindicatii: Graviditate si lehuzie, prudenţă în caz de intoleranţă la lactoză.

Mod de prezentare: 60 comprimate.

Producator; Dacia Plant

 

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 33,50Lei
  • Fără TVA: 33,50Lei

Etichete: macca, comprimate, dacia plant, disfunctii sexuale, fertilitate, tonic sexual